یادْ نِگار

یادْ نِگار

امروز 28 مرداد ماه سالروز تولد منوچهر هادی کارگردان، فیلم‌ساز، نویسنده و تهیه‌کننده است.

به گزارش پایگاه خبری موزه سینمای ایران، منوچهر هادی (زادهٔ ۲۸ مرداد ۱۳۵۱) کارگردان، فیلم‌ساز، نویسنده، تهیه‌کننده و بازیگر ایرانی است. از کارهای شاخص وی می‌توان مجموعه‌های تلویزیونی عاشقانه و دلدادگان، خداحافظ بچه و خوب بد زشت را نام برد. وی همچنین با ساخت فیلم‌های رحمان ۱۴۰۰، آینه بغل، و من سالوادور نیستم که در گیشه موفق بودند، یکی از کارگردان‌های پول‌ساز و موفق به‌شمار می‌رود.
هادی در تهران زاده شد و در سال ۱۳۶۳ در جنگ ایران و عراق پدرش را از دست داد و پس از دریافت دیپلم در رشتهٔ الکتروتکنیک، پا به عرصۀ هنر گذاشت و تجربه‌هایی چون بازیگری، دستیاری کارگردان و مسئول تدارکات را از سر گذراند.
در سال ۱۳۸۵ نخستین فیلمش، «تلاطم» را ساخت و در همین سال، موفق شد ۴ تله‌فیلم دیگر با نام‌های «آخرین روز ماه»، «تصادف»، «فرصت‌های فردا» و «کوچهٔ محجوب» را بسازد که افزون بر کارگردانی، نویسندگی آنها را نیز عهده‌دار بوده است.
از جملۀ پیشینهٔ هنری وی می‌توان به کارگردانی فیلم‌هایی نظیر «قرنطینه»، «یکی می‌خواد باهات حرف بزنه»، «زندگی جای دیگری است»، «کارگر ساده نیازمندیم»، «رحمان ۱۴۰۰»، «آینه بغل»، «من سالوادور نیستم» و همچنین مجموعه‌های تلویزیونی نظیر «خوب، بد، زشت»، «خداحافظ بچه»، و همچنین از مجموعۀ رسانه‌های خانگی‌های نظیر «عاشقانه»، «گیسو» و «دل» اشاره کرد.


یادْ نِگار
یادْ نِگار
یادْ نِگار
یادْ نِگار