صدرعاملی: بهترین خاطراتم مربوط به روزهای خبرنگاری است/ موسوی: امیدوارم روزهای رونق مطبوعات بازگردد

رئیس سازمان سینمایی در مراسم «ضیافت قلم» از غلامرضا موسوی، رسول صدرعاملی، فریدون جیرانی و حبیب اسماعیلی سینماگرانی که سابقه خبرنگاری دارند، تقدیر کرد.


امروز دوشنبه 24 مردادماه و در مراسم ویژه تقدیر از خبرنگاران فعال حوزه سینما (ضیافت قلم) از غلامرضا موسوی تهیه‌کننده، رسول صدرعاملی کارگردان، حبیب اسماعیلی بازیگر و تهیه‌کننده و فریدون جیرانی منتقد و کارگردان که سابقه خبرنگاری دارند، با اهدای لوح یادبود تقدیر شد. قبل از هر بزرگداشت، کلیپی از گفتگوها و تصاویر این سینماگران روی پرده رفت. همچنین در بخشی ویژه به خبرنگارانی که در دو سال اخیر، درگذشته‌اند، با قرائت متن و پخش تصاویر آنها، ادای احترام شد.  فریدون جیرانی به دلیل ابتلا به کرونا در این مراسم حضور نداشت.

تقدیر از غلامرضا موسوی با حضور مجید اسماعیلی مدیر عامل موزه سینما و سپیده حیدرآبادی مدیر روابط عمومی موزه سینما انجام شد. موسوی گفت: صحبت‌های آقای خزاعی به اندازه و کامل بود. فکر نمی‌کنم صحبت خاصی باقی مانده باشد. امیدوارم راهی گشوده شود تا رسانه‌های ما به‌ویژه در حوزه فرهنگ و مشخصا سینما، مانند گذشته پر رونق و پربار شوند و مسئولان راهی برای رونق بیشتر مطبوعات پیدا کنند.

تقدیر از حبیب اسماعیلی، تهیه‌کننده سینما، با حضور مهدی آذرپندار مدیرعامل و میکائیل دیانی معاون ارتباطات و بازرگانی انجمن سینمای جوانان ایران انجام شد.

 اسماعیلی روزنامه‌نگاران و خبرنگاران سینمایی را از مظلوم‌ترین صنوف خواند و گفت: امیدوارم در آینده بیشتر به رسانه‌های مکتوب و خبرگزاری‌های سینمایی پرداخته شود. من افتخار این را داشتم که در سال‌های گذشته با فریدون جیرانی، غلامرضا موسوی، بیژن امکانیان و مهدی فخیم‌زاده همکاری رسانه‌ای داشته باشم. در این مراسم لازم می‌دانم از حجت‌الاسلام دعایی که همیشه همراه سینماگران و هنرمندان بودند، یاد کنم و بگویم که او به عنوان یک فعال رسانه‌ای همیشه با ما  همراه و همدل بود.

بهترین روزهای زندگیم در مطبوعات گذشت

از رسول صدرعاملی نویسنده و کارگردان با حضور حبیب ایل‌بیگی معاون ارزشیابی و نظارت و احسان هشیارگر مدیر روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی تقدیر شد. رسول صدرعاملی با تاکید بر اینکه بهترین روزهای زندگی‌ام در مطبوعات بوده و هنوز به این حرفه علاقه‌مند هستم، گفت: سینما و رسانه می‌توانند در کنار یکدیگر بزرگ شوند و رشد کنند، این یک همکاری دوطرفه بین رسانه و سینماست.  بزرگ شدن سینما و رسانه این است که باهم باشند، نه اینکه از یکدیگر تعریف و تمجید کنند، بلکه به یکدیگر کمک کنند.

این کارگردان در پایان گفت: سینمای ایران بعد از انقلاب همیشه جزو پیش‌روها بوده است. ما بازهم می‌توانیم از این روزهای سخت گذر کنیم و به روزهای با شکوه سینمای ایران برسیم.

تجلیل از بابک برزویه عکاس سینما و رسانه یکی دیگر از بخش‌های «ضیافت قلم» بود. امیر عابدی عکاس باسابقه برای این بخش، در کنار رئیس سازمان سینمایی قرار گرفت و از اهالی رسانه خواست برای سلامتی بابک برزویه و شفای او دعا کنند. عابدی همچنین با اشاره به وضعیت معیشتی هنرمندان از رئیس سازمان سینمایی درخواست کرد، تمهیدی برای بهبود اوضاع زندگی هنرمندان و حفظ کرامت آنان در نظر بگیرد.

در پایان این مراسم با حضور محمد خزاعی، رسول صدرعاملی، سید احد میکائیل‌زاده مشاور مدیر عامل مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی و محدثه واعظی‌پور مدیر روابط عمومی مرکز، از تعدادی از خبرنگاران تقدیر شد.

در مراسم «ضیافت قلم» که امروز دوشنبه برگزار شد از  از 120 خبرنگار و فعال رسانه‌ای عرصه سینما که در رسانه‌های مکتوب، دیداری و شنیداری فعالیت می‌کنند، با اهدای لوح و هدایایی تقدیر شد.

مراسم تجلیل از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای حوزه سینما به همت سازمان سینمایی و با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی، موزه سینمای ایران، انجمن سینمای جوانان، مرکز گسترش سینمای مستند تجربی و پویا نمایی و موسسه سینما شهر برگزار شد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *