فیلم کوتاه «خورشید می‌شود» به جشنواره بین‌المللی جیپور هند راه یافت

فیلم کوتاه «خورشید می‌شود» به جشنواره بین‌المللی جیپور هند راه یافت

فیلم کوتاه «خورشید می‌شود» به کارگردانی علی تابع امام و تهیه‌کنندگی مریم خدابخش و فاطمه محمدی سیجانی، به نوزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم جیپور هند راه یافت.

به گزارش پایگاه خبری موزه سینمای ایران، فیلم کوتاه «خورشید می‌شود» در ادامه حضورهای بین‌المللی خود، در نوزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم جیپور (Jaipur International Film Festival – JIFF) هند پذیرفته شده است. این جشنواره قرار است از ۸ تا ۱۲ ژانویه ۲۰۲۷ در شهر جیپور هند برگزار شود.
جشنواره بین‌المللی فیلم جیپور که در سال ۲۰۰۹ تأسیس شده، از رویدادهای سینمایی هند در زمینه نمایش و معرفی آثار مستقل و بین‌المللی به شمار می‌رود.
این جشنواره با هدف حمایت از فیلم‌سازان، ایجاد فرصت برای نمایش آثار سینمایی کشورهای مختلف و گسترش ارتباط و تبادل فرهنگی میان سینماگران برگزار می‌شود.
«خورشید می‌شود» روایت زنی است که پس از مرگ ناگهانی همسرش، در سوگ و اندوهی عمیق گرفتار شده و توان مواجهه با آیین‌های وداع و مراسم خاکسپاری را ندارد. تلاش خانواده‌اش برای آرام‌کردن او، به‌جای شکستن این سکوت، بر سنگینی تنهایی و اندوهش می‌افزاید.
این فیلم با تمرکز بر تجربه فقدان و دشواری مواجهه با مرگ عزیزان، به تأثیر سوگ بر روابط خانوادگی و ناتوانی انسان در بیان اندوه خود می‌پردازد.
تهیه‌کنندگی «خورشید می‌شود» را مریم خدابخش و فاطمه محمدی سیجانی بر عهده داشته‌اند و نویسندگی و تدوین آن حاصل همکاری مریم خدابخش و علی تابع امام است.
حانیه حقیقی، پدرام صدیقی، مجید قفلی، مریم علوی و ارسلان همتی، بازیگر خردسال این فیلم، در آن ایفای نقش کرده‌اند.
دیگر عوامل فیلم عبارت‌اند از: مدیر فیلم‌برداری: شهاب روزبهانی؛ صدابردار و طراح و ترکیب‌کننده صدا: علی قاسمی؛ طراح صحنه و لباس: علی تابع امام؛ مدیر تولید: سعید هاشمی‌پور؛ اصلاح رنگ و نور: فربد جلالی؛ گریم: مریم موسوی؛ موسیقی: اسکات باکلی؛ دستیار فیلم‌بردار: دایان دمی‌زاده؛ مشاور رسانه‌ای: بهناز شیربانی.
پیش از این نیز فیلم کوتاه «خورشید می‌شود» در بیست‌وهفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم نیوپورت بیچ آمریکا پذیرفته شده بود.