یادْ نِگار

یادْ نِگار

امروز 26 شهریورماه؛ زادروز «سید مجید صالحی » ، بازیگر و کارگردان سینماست. او از سنین نوجوانی در حوزه تئاتر و هنرهای نمایشی فعالیت خود را آغاز کرد و از دانش آموختگان مکتب حمید سمندریان (مدرس و کارگردان صاحب نام تئاتر) محسوب می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری موزه سینمای ایران، سید مجید صالحی در ۲۶ شهریور ۱۳۵۴ در روستای یالقزآباد سادات از توابع تاکستان متولد و در خیابان امین الملک (امامزاده حسن) تهران بزرگ شد.
 او پس از گرفتن دیپلم متوسطه در رشته ریاضی و فیزیک در سن هجده سالگی به نمایش هنری علاقمند شد و با شرکت در مؤسسهٔ هنری «رسام هنر» و نزد استاد حمید سمندریان، آموزش حرفه‌ای را آغاز کرد.
وی فعالیت هنری خود را با بازی در نمایش دکتر فاستوس در سال ۱۳۷۴ و تئاتر «آنتیگونه» آغاز کرد و سپس به تلویزیون رفت و در مجموعه‌های تلویزیونی مختلف و البته اغلب با مضمون کار کودک و طنز بازی، نویسندگی و کارگردانی کرد. خیلی زود با شخصیت «مجید دلبندم» مشهور شد و این روند با برنامه‌های دیگر ادامه پیدا کرد.

کناره‌گیری حمید جبلی از فیلم «یکی بود یکی نبود» باعث شد او جایگزین وی شود و این فیلم هم شد نخستین تلاش او برای ورود به عرصه سینما.
او علاوه بر بازی در برخی از مجموعه‌های تلویزیونی، نویسندگی و کارگردانی را نیز بر عهده داشته‌است. صالحی همچنین در سال ۱۳۸۹ علاوه بر بازی در فیلم « پیتزا مخلوط » به کارگردانی حسین قاسمی جامی ، خوانندگی تیتراژ فیلم را نیز برعهده گرفت و بدین ترتیب وارد عرصه موسیقی نیز شد. وی همچنین در سال ۱۳۹۷ ترانه « مرهم جان » را نوشت که توسط محسن ابراهیم زاده اجرا شده است. صالحی در سال ۱۳۹۹ نیز یک برنامه کمدی به نام « ام شو » را در شبکه خانگی ساخته و مجریگری آن را نیز برعهده دارد.
مجید صالحی در سال ۱۳۸۰ مدرک کارشناسی بازیگری و کارگردانی تئاتر خود را از دانشکده هنر و معماری تهران اخذ و کارشناسی ارشد خود را در همین رشته و دانشگاه در سال ۱۳۹۴ دریافت کرد واکنون در مؤسسهٔ فرهنگی و هنری اندیشهٔ ماهان زیر نظر امیر دژاکام مشغول تدریس است.