نیلوفر حدادی مدیر دوبلاژ درگذشت

نیلوفر حدادی مدیر دوبلاژ درگذشت

نیلوفر(فاطمه) حدادی گوینده و مدیر دوبلاژ در ۴۹ سالگی دار فانی را وداع گفت.

به گزارش پایگاه خبری موزه سینمای ایران، نیلوفر(فاطمه) حدادی گوینده و مدیر دوبلاژ روز چهارشنبه (۱۷ تیرماه) بر اثر ایست قلبی در منزل خود درگذشت.
مراسم تشییع متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.
زنده‌یاد حدادی متولد ۱۳۵۶ بود که از سال ۱۳۷۴ از طریق انجمن گویندگان و دوبلاژ در استودیو ساند فیلم زیرنظر زهره شکوفنده، خسرو خسروشاهی، زنده‌یادان بهرام زند، فهیمه راستکار، تست صدا داد، بعد از آن دوره کارآموزی حدادی آغاز شد.
وی در سریال «پهلوانان نمی‌میرند» همکاری داشت و از کارآموزان زنده‌یاد بهرام زند، عباس نباتی و فریبا شاهین مقدم بود. وی در آثار مختلفی هم گویندگی کرده است.
زنده‌یاد حدادی به زبان‌های زبان انگلیسی، فرانسوی و ایتالیایی مسلط بود و در حوزه تئاتر هم فعالیت داشت. دوبله سریال «کمیسر لسکو»، مدیر دوبلاژ آثار مستند، ترجمه تعدادی فیلم از سوابق اوست.
موزه سینمای ایران، این ضایعه دردناک را به خانواده زنده یاد حدادی تسلیت می‌گوید و ضمن ابراز همدردی و تاسف عمیق، برای آن مرحومه آمرزش و آرامش ابدی و برای خانواده و بازماندگان محترم، شکیبایی و سلامت آرزو می‌کند.