«محمدحسین فرحبخش» در گفتگو با «سینماپرس»؛

در قبال «خون امام شهید» مسئولیت داریم

در قبال «خون امام شهید» مسئولیت داریم

«محمدحسین فرحبخش» تهیه کننده سینما با بیان این که ما در قبال خون امام شهید مسئولیت داریم؛ گفت: اگر نمی‌توانیم آرمان‌های ایشان را به طور کامل حفظ کنیم، دست‌کم کاری نکنیم که آرمان‌هایشان به خطر بیفتد.

به گزارش پایگاه خبری موزه سینمای ایران، «محمدحسین فرحبخش» تهیه کننده شناخته شده سینما با اشاره به مراسم باشکوه  تشییع پیکرامام شهید تصریح کرد: مردان خدا قرار نیست در رختخواب از دنیا بروند. بالاخره عمر هر کسی یک روز به پایان می‌رسد، اما چه بهتر که انسان در رختخواب نمیرد و به شهادت برسد؛ آن هم به دست اشق‌الاشقیا، یعنی پست‌ترین و رذل‌ترین انسان‌های تاریخ بشریت؛ ترامپ و نتانیاهو.
وی افزود: من فکر می‌کنم حتی قاتلان امام حسین(ع) هم تا این حد پست نبودند. آن‌ها در میدان جنگ جنگیدند، اما این‌ها در یک صبح آرام، در حالی که هیچ خبری نبود، زندگی عادی مردم جریان داشت و کشور ما در حال مذاکره بود، غافلگیرانه حمله کردند و از کودک چهارده‌ماهه تا پیرمرد هشتادساله را ترور کردند. اما همین اتفاق باعث شد ملتی بیدار شود. به هر حال، کسانی بودند که بیدار نبودند و به نظر من، این حادثه آن‌ها را بیدار کرد.
تهیه کننده فیلم های سینمایی «مفت بر» و «شهر هرت» با اشاره به وظیفه هنرمندان در قبال خون امام شهید و سایر شهدای جنگ تحمیلی رمضان گفت: مراسم تشییع به نظر من قدرت کشور و قدرت حکومت ما را افزایش داد. یعنی در واقع، تضمینی برای کشور، تضمینی برای تمامیت ارضی ما و تضمینی برای این است که دشمن نتواند نگاه چپ به ما داشته باشد و ما استقلال خود را حفظ کنیم.
فرحبخش با بیان این مطلب که خون شهید همواره می‌جوشد. ما در قبال خون امام شهید مسئولیت داریم؛ متذکر شد: اگر نمی‌توانیم آرمان‌های ایشان را به طور کامل حفظ کنیم، دست‌کم کاری نکنیم که آرمان‌هایشان به خطر بیافتد؛ خدای نکرده به گونه‌ای نباشد که در برزخ از ما شاکی باشند.