برگزاری دومین شب رویداد «باغ فردوس»؛ بازگشت حامد زمانی به صحنه

برگزاری دومین شب رویداد «باغ فردوس»؛ بازگشت حامد زمانی به صحنه

دومین قرار شبانه «باغ فردوس» با شعار «من ایرانم» با حضور جمعی از هنرمندان و مردم برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری موزه سینمای ایران، دومین شب از دومین قرار شبانه «باغ فردوس» با شعار «من ایرانم» شامگاه جمعه (پنجم تیر ماه) با حضور جمعی از هنرمندان، اقشار مختلف مردم و خانواده شهدای ناو دنا با اجرای نیما کرمی در محوطه باغ فردوس تهران، مقابل موزه سینما برگزار شد.

در دومین شب این رویداد، حامد زمانی (خواننده)، سید حمیدرضا برقعی (شاعر)، حامد عسگری (شاعر)، صادق شیخ‌زاده (مداح و خواننده آیینی) و محمدرضا جلایی‌پور (پژوهشگر و فعال فرهنگی) حضور داشتند.
در ابتدای این برنامه پس از اجرای آثار موسیقی آئینی، گروهی از رزم نوازان نیروی دریایی ارتش، سرود ملی کشورمان را اجرا کردند. در ادامه کلیپ‌هایی از نخستین قرار شبانه «باغ فردوس» و تجعات مردمی در میادین تهران طی جنگ تحمیلی سوم پخش شد.
سپس صادق شیخ‌زاده خواننده موسیقی سنتی ضمن قدردانی از حضور مردم، قطعه‌هایی متناسب با ماه محرم و ایران همچون «فراق» و «سپیده» (ایران، ای سرای امید) را اجرا کرد که در برخی از قطعات مردم نیز با او همراهی می‌کردند.
همچنین در ادامه برنامه محمدرضا جلایی‌پور جامعه‌شناس، پژوهشگر و فعال فرهنگی درباره وقایع جنگ تحمیلی سوم، حضور قابل توجه مردم در میادین در جنگ تحمیلی سوم و تجربیات این دوران نکاتی را بیان کرد.

تجلیل از خانواده‌های شهدای ناو دنا

در بخش دیگری از این برنامه، یاد شهدای ناو دنا گرامی داشته شد و ناوبان دوم مهدی عطایی از بازماندگان ناوشکن دنا، لحظات حمله به این شناور، جزئیات تلخ و شرایط آن زمان را روایت کرد.
همچنین در این بخش والدین شهید وزیری و همسر و فرزند شهید جاویدالاثر بهمن اسفندیاری در صحنه حضور پیدا کرده و درباره این شهدا سخنانی را مطرح کردند.
در پایان این بخش با حضور افسران نیروی دریایی و جمعی از مسئولان از این خانواده شهدا تجلیل شد و به خانواده شهید وزیری وسایل شخصی شهید و به خانواده شهید اسفندیاری یکی از کاشی‌های قدیمی حرم امام حسین‌ (ع) اهدا شد که همگان را متاثر کرد.

بازگشت حامد زمانی پس از هشت سال به صحنه

در بخش دیگری از برنامه دومین قرار شبانه «باغ فردوس»، حامد زمانی خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا و تهیه‌کننده موسیقی پاپ که بیشتر با مضامین انقلابی و هویتی فعالیت می‌کند، پس از هشت سال دوری از صحنه با اجرای قطعه‌های با مضمون ایران به صحنه بازگشت.
همچنین زمانی در این برنامه از قطعه «دنا» و با تقدیم این اثر به شهدای ناو دنا و خانواده‌های آنان رونمایی کرد.

شعرخوانی سیدحمیدرضا برقعی با مضمون وقایع عاشورا پایان بخش این برنامه بود.
پخش نماهنگ «زخمی آفتاب» با شعری از امید روزبه، آهنگسازی و خوانندگی محسن چاوشی که دوم تیرماه امسال و شب تاسوعای حسینی منتشر شد، اجرای اثری نمایشی و روشن کردن شمع توسط حاضران در کنار ماکت ناوشکن دنا به یاد آن شهدا از دیگر بخش‌های این برنامه بود.
دومین قرار شبانه «باغ فردوس» از چهارم تیرماه آغاز شده و به مدت ۱۰ شب، هر شب ساعت ۲۰:۳۰ در باغ فردوس تهران برگزار می‌شود و هر شب میزبان جمعی از هنرمندان، ورزشکاران و مردم خواهد بود.
این رویداد فرهنگی و اجتماعی با هدف همدلی و همراهی اقشار مختلف جامعه برگزار می‌شود و برنامه‌های متنوعی هنری برای حاضران تدارک دیده شده است.