فروش ۶ فیلم اکران سال ۱۴۰۵ ادامه دارد

فروش ۶ فیلم اکران سال ۱۴۰۵ ادامه دارد

فروش ۶ فیلم «آنتیک»، «قمارباز»، «تاکسیدرمی»، ‌ «نیم‌شب»، «خط نجات» و «بهشت تبهکاران» پس از حدود ۵۵ روز به ۳۲ میلیارد و ۴۵۶ میلیون تومان رسیده و ۳۶۴ هزار نفر هم تماشاگر این فیلم‌ها بوده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری موزه سینمای ایران، این میزان فروش به علت شرایط جنگ ،  اصلا قابل مقایسه با مدت مشابه سال‌های قبل نیست هرچند  از ابتدای اردیبهشت‌ماه با اکران کمدی «آنتیک» وضعیت کمی بهتر شده است.
در این بین طرح شناور فروش بلیت با افزایش قیمت اجرا می‌شود و باید در هفته‌های آینده دید که تا چه حد در جذب مخاطب در روزهای بلیت‌ نیم‌بها و سانس‌های غیرپیک موفق عمل می‌کند.  
قیمت بلیت سینماها در طرح جدید که از ۱۶ اردیبهشت اجرایی شده، در روزهای نیم‌بها در سینماهای مدرن ۹۰ هزار تومان، سینماهای ممتاز ۶۰ هزار تومان و سینماهای درجه‌یک ۵۰ هزار تومان است. روزهای پنجشنبه، جمعه، اعیاد و تعطیل نیز قیمت در سینماهای مدرن ۱۸۰ هزار تومان، سینماهای ممتاز ۱۲۰ هزار تومان و سینماهای درجه‌یک ۹۰ هزار تومان است و روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه قبل از ساعت ۱۷ بلیت سینما نیم‌بها و بعد از ساعت ۱۷ در سینماهای مدرن ۱۵۰ هزار تومان، سینماهای ممتاز ۹۰ هزار تومان و سینماهای درجه‌یک ۷۰ هزار تومان است.
به نظر می‌رسد این افزایش قیمت در فروش آخر هفته سینما تاحدی اثرگذار بوده است، چرا که در همین دو روز گذشته ۳۴ هزار نفر تماشاگر به سینما رفتند ولی در تعطیلات آخر هفته قبل ۵۰ هزار نفر به تماشای فیلم‌ها رفته بودند.
آمار فروش فیلم‌های در حال اکران تا ساعت ۱۳ شنبه، ۱۹ اردیبهشت‌ماه براساس اطلاعات سامانه مدیریت و فروش اکران (سمفا) به ترتیب زیر است:

«آنتیک» به کارگردانی محمدهادی نائیجی: ۲۰۰ هزار و ۵۰۸ نفر تماشاگر و ۱۸ میلیارد و ۹۵۵ میلیون تومان فروش

«نیم شب» به کارگردانی محمدحسین مهدویان: ۸۰ هزار و ۸۳۱ نفر تماشاگر و ۶ میلیارد و ۳۷۵ میلیون تومان فروش

«تاکسیدرمی» به کارگردانی محمد پایدار: ۴۹ هزار و ۵۱۳ نفر تماشاگر و ۴ میلیارد و ۳۱۲ میلیون تومان فروش

«قمارباز» به کارگردانی محسن بهاری: حدود ۱۶ هزار نفر تماشاگر و یک میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان فروش

«بهشت تبهکاران» به کارگردانی مسعود جعفری‌جوزانی: ۱۰ هزار و ۶۷۰ نفر تماشاگر و ۹۰۶ میلیون تومان فروش

«خط نجات» به کارگردانی وحید موسائیان: ۷۳۶۷ نفر تماشاگر و ۶۴۸ میلیون تومان فروش