دهمین شب پاتوق مردم و هنرمندان در باغ‌فردوس برگزار شد

دهمین شب پاتوق مردم و هنرمندان در باغ‌فردوس برگزار شد

در دهمین شب از پاتوق مردم و هنرمندان در باغ‌فردوس موزه سینما ، جنایت شنیع آمریکا و رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن ۱۶۸ دانش‌آموز معصوم مدرسه میناب محکوم شد.

به گزارش پایگاه خبری موزه سینمای ایران، این رویداد  از ۱۷ فروردین به مدت ۱۰ شب، هر شب ساعت ۲۰ در باغ فردوس  موزه سینمای ایران با شعار «من ایرانم» برگزار شد.
باغ فردوس، دراین ده شب ، نه فقط مکانی برای بازدید، بلکه صحنه‌ای برای زیستن و احساس کردن هویت ایرانی شد؛ جایی که در آن، «همه یک‌صدا، فقط برای ایران» گفتن، تبدیل به یک کنش فرهنگی و ملی قدرتمند گشت.
این رویداد، نشان داد که چگونه می‌توان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، فضایی امن و الهام‌بخش برای تقویت حس تعلق و همبستگی ملی ایجاد کرد.

در دهمین شب از پاتوق مردم و هنرمندان در باغ‌فردوس، یاد و خاطره  ۱۶۸ دانش آموز شهید مدرسه میناب گرامی داشته شد.

                           محیا دهقانی در پاتوق باغ فردوس:۱۶۸ دانش‌آموز مینابی حالا معلم دنیا شده‌اند

                                                اشک‌های هدایت هاشمی برای بچه‌های میناب

هدایت هاشمی گفت: غم میناب خیلی سنگین است، فراموششان نکنید، به داد مردم میناب برسید...

                               جواد هاشمی بازیگر :غلط میکنه کسی بخواد از اون‌ور دنیا ما رو تهدید کنه

خواندن سرود «وطنم» توسط محیا دهقانی؛ محمود بابایی، هادی ناییجی، مهدی جعفری، حسین فرحبخش، رضا ثامری، حجت‌قاسم‌زاده‌اصل، محسن افشانی

                                  هر جمعی ویژگی‌های خود را دارد؛ نیازی به قیاس روزهای اندوه و شور نیست

همچنین فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه دهمین شب پاتوق هنرمندان و مردم در باغ فردوس گفت: هر جمعی ویژگی‌های خودش را دارد. یک روزهایی، روزهای پراندوه‌تری است؛ پیش چهلم شهادت رهبر شهیدمان و بچه‌های میناب. این روزها روزهای پرشورتری است. هر کدام از روزها ویژگی‌های خودش را دارد؛ لزوم ندارد با هم قیاسشان کنیم. همه این‌ها آن «چهل تکه»ای است که مردم ایران را معنا می‌کند و حضور مردم ایران را معنا می‌کند.

                       ما بازیگران تافتهٔ جدا بافته از مردم نیستیم/ اتحاد و مقاومت مردم شاه کلید پیروزی ایران است

محیا دهقانی بازیگر نیز گفت: از اینکه آمدم کنار مردمم، خیلی خوشحالم. و متوجه شدم در این روزها، این اتحاد، یکپارچگی و مقاومتی که مردم ایران دارند، خودش کلیدواژه یا شاه کلید پیروزی ایران است. نه فقط در ایران، در تاریخ هم که بخوانید متوجه می‌شوید که پیروزی هر کشوری، اتحاد، یکپارچگی و مقاومت است. ما بازیگران تافتهٔ جدا بافته از مردم نیستیم. فقط یک هنری داریم که از این هنر می‌توانیم به عنوان یک تریبون استفاده کنیم که در شرایطی که مردم نیاز به حمایت دارند، کنارشان باشیم. من مسئولیت دارم که برای وطنم، برای مردمم، برای روزهای سخت کنارشان باشم.

                                                      هنرمندان نباید از مردم عقب بمانند
محمدرضا مصباح تهیه‌کننده هم در حاشیه پاتوق هنرمندان و مردم در باغ فردوس گفت: خیلی دوست دارم به هر حال به واسطه رسالتی که بر دوش داریم، بتوانیم باری را برداریم و حرکتی را بکنیم در این عرصه، در این فرصتی که برای کار فراهم هست. در حال حاضر در حال مطالعه و بررسی چند طرح هستیم که ان شاء الله اگر خدا بخواهد بتوانیم کاری را تولید کنیم که از مردم عقب نمانیم. هنرمندان در بعضی از عرصه‌ها باید پرچم‌دار باشند، باید جلو باشند، اما در این عرصه ما می‌بینیم که مردم جلو هستند و هنرمندان باید تلاش کنند که به مردم برسند و از مردم جا نمانند.

                       کسی پشت مردم قدم برندارد و به سمت مردم نباشد، خودش را از جامعه ایران حذف می‌کند

همچنین هادی نائیجی کارگردان گفت: کسی در این مسیر پشت مردم قدم برندارد و به سمت مردم نباشد، در حقیقت خودش را از جامعه ایران دارد حذف می‌کند. فکر می‌کنم خیلی مطلب واضح است و همه این تصاویر و عکس‌ها و حضور و همه این چیزهایی که ما در جامعه ایران داریم تجربه می‌کنیم، حجتی است که بر همه تمام شده است. هنرمندان هم مثل بقیه اقشار با یک تخصصی در این جامعه دارند زندگی می‌کنند. طبیعتاً هنر که مجزایی از طبقات اجتماعی دیگر نیست، طبیعتاً اگر هنرمند مسیر مردم را در نظر بگیرد، طبیعتاً در این پیروی، خودش را به مسیر درست می‌رساند.