به گزارش پایگاه خبری موزه سینمای ایران، مصطفی آل احمد ، کارگردان مستند «نویسنده بودن» درباره این فیلم می گوید : وقتی قرار شد فیلمی از جلال آلاحمد بسازم از ابتدا با خودم گفتم باید نسبت به او بیطرف باشم و نگذارم نظریات شخصی من که چندان هم موافق با نویسنده نبود روی فیلم اثر بگذارد.
او تصریح کرده است : از طرف دیگر شاهد این بودم که خاصیت جامعهی ایرانی نگاه سیاه و سفید به شخصیتهاست که یا از آنها بُت ساخته و یا با سر به زمینشان کوبیده، تلاش من بر این بود تا در فیلم از شر نگاه سیاه و سفیدی که پدیدهها را سراپا ستایش کند و یا یکسره نفی کند خلاص شد.
به گفته کارگردان این فیلم ، شخصیت چند لایه و اثر گذار جلال آل احمد همیشه برای من این جذابیت را داشت که از طریق آن بتوانم به شناخت بیشتری از بخشهایی از جامعه به ویژه جامعه روشنفکری در چند دهه از پرفراز و نشیبترین سالهای نشر فکر و اندیشه پیببرم.
مصطفی آل احمد فیلمساز ایرانی تحصیلات خود را در نقاشی و نمایش انجام داده و فعالیت سینمایی را در سال های دهۀ ۱۳۷۰ و با طراحی صحنه در سینما و تلویزیون شروع کرد . او همچنین چندین فیلم کوتاه، انیمیشن و مستند ساخته است . فیلم های کوتاه او به جشنواره های گوناگون چون مونترال کانادا، پوسان کرۀ جنوبی، توکیو ژاپن، تو اکران سوئیس، تامپره فنلاند و مونتی کاتینی ایتالیا راه یافت و موفق به دریافت مدال یونیکا و مدال نقرۀ ایبنز و برندۀ بهترین فیلم اکسپریمنتال (به انگلیسی: Experimental) جشنوارۀ ملل اتریش شد.
او همچنین با شبکه های تلویزیونی آلمان و فنلاند همکاری داشته و برای آن ها فیلم های مستند و انیمیشن ساخته است. او همچنین نویسنده فیلمنامه، کارگردان و طراح صحنه فیلم سینمایی پوسته است
سایر عوامل مستند «نویسنده بودن» نیز عبارتند از: تهیه کننده: مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، مجری طرح: مصطفی آل احمد،موسسه مجری طرح: اتاق هنر، تصویر برداران: داوود عباسی، محسن نظری، فریدون صالح، تدوین: مصطفی آل احمد، صدا گذار: محمود موسوی نژاد، دستیار کارگردان: ابراهیم حسن زاده.
همچنین ساخت این فیلم که شرحی است بر زندگی خصوصی، اجتماعی، سیاسی و ادبی زندهیاد جلال آل احمد به همراه عکسها و فیلمهای به جامانده از نویسنده و اتوبیوگرافی او و نقدها و نظرهای موافق و مخالف نویسندگان، منتقدین ، از سال 1382 تا 1390 طول کشید.