سوره سینما گزارش می‌دهد؛

شروع ۵ میلیاردی «غریزه» و «بچه مردم» ؛ گیشه در انتظار «آقای زالو»

 شروع ۵ میلیاردی «غریزه» و «بچه مردم» ؛ گیشه در انتظار «آقای زالو»

دو فیلم سینمایی «غریزه» و «بچه مردم» که به تازگی به جمع فیلم‌های روی پرده پیوسته‌اند، در مجموع بیش از ۵ میلیارد تومان فروش داشته‌اند.

به گزارش پایگاه خبری موزه سینمای ایران،  دو فیلم سینمایی «غریزه» و «بچه مردم» که از ۳۰ مهرماه به چرخه اکران اضافه شده‌اند، تا زمان تنظیم این گزارش بیش از ۵۷ هزار مخاطب به سینماهای سراسر کشور آورده‌اند.
فیلم سینمایی «غریزه» به کارگردانی سیاوش اسعدی پس از کش و قوس‌های فراوان به تازگی و از ۳۰ مهر به اکران درآمد. امین حیایی یکی از بازیگران این فیلم به حساب می‌آید.

این فیلم پس از فراز و فرودهای بسیار در بحث نمایش و اکران، در تک سانس ویژه جشنواره فیلم فجر سال گذشته به نمایش درآمد و با واکنش‌های خوبی هم همراه شد و درنهایت به تازگی به اکران اضافه شد.
«غریزه» در این مدت زمان کوتاه بیش از ۳ میلیارد تومان فروش داشته است.
فیلم سینمایی «بچه مردم» به کارگردانی محمود کریمی و تهیه‌کنندگی سیدعلی احمدی نیز دیگر فیلمی است که به تازگی و از همان ۳۰ مهر به اکران اضافه شده است. در این فیلم که جوایز متعددی در جشنواره فیلم فجر و کودک و نوجوانان اصفهان کسب کرده بازیگرانی چون گوهر خیراندیش، رضا کیانیان، حسن معجونی، مهبد جهان‌نوش و… به ایفای نقش پرداخته‌اند.
این فیلم در این مدت زمان کوتاه بیش از ۲ میلیارد تومان فروش داشته است.

همچنین این دو فیلم تا زمان تنظیم این گزارش، بیش از ۵۷ هزار مخاطب به سینماهای سراسر کشور آورده‌اند.
به زودی فیلم دیگری به نام «آقای زالو» به کارگردانی مهران احمدی به سینماها می‌آید که با توجه به ژانر و بازیگران حاضر در پروژه احتمالاً جزو فیلم‌های پرفروش باشد.

در «آقای زالو» امین حیایی، هادی کاظمی، مونا فرجاد و مهران مدیری با هنرمندی ژاله صامتی، بهرنگ علوی، محمدرضا علیمردانی، غلامرضا نیکخواه، یوسف صیادی و مهران احمدی به ایفای نقش می‌پردازند.