همدلی؛

هرکسی سکوت کند تفاوتی با نفوذی ندارد

هرکسی سکوت کند تفاوتی با نفوذی ندارد

بازیگر نام آشنای سینمای ایران ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی تاکید کرد هر کس که در قبال تجاوز این رژیم منحوس به خاک ایران سکوت کند یا از جنگ به وجود آمده احساس خوشحالی کند به نظر من هیچ فرقی با نفوذی ها ندارد.

به گزارش پایگاه خبری موزه سینمای ایران، احمد نجفی درباره جنگ پیش آمده میان ایران و رژیم  اسراییل و نقش هنرمندان در این میان گفت: در این جنگ پیش آمده همه ما وظیفه داریم که مملکت، حیثیت و هویتمان دفاع کنیم، هیچ تفاوتی میان انسان‌ها وجود ندارد.

او درباره سکوت کردن درباره رخ دادن این جنایات تصریح کرد : هر کس که سکوت کند یا از جنگ به وجود آمده احساس خوشحالی کند به نظر من هیچ فرقی با نفوذی‌هایی که این جنایات را این روزها رقم زدند، ندارد.

او درباره وظیفه هنرمندان برای دفاع از کشور گفت: دفاع از مملکت امروز وظیفه هر روشنفکر و هنرمندی است، هر کس که تریبونی دارد باید صدای مردم ایران را به جهانیان برساند و تجاوز رژیم صهیونیستی را محکوم کند، هنرمندان باید دوش به دوش مردم در برابر دشمن بایستند، سخن بگویند، دغدغه داشته باشند و این تجاوز وحشیانه را محکوم کنند.

این هنرمند با اشاره به پشتوانه تاریخی ایران گفت «وقتی کشوری تاریخی مثل ایران با پشتوانه گران‌سنگ هنری و فرهنگی و با اقتداری بی‌نظیر در تاریخ مورد حمله بیگانه قرار می‌گیرد مردم این کشور قطعاً در برابر بیگانه می‌ایستند و از تجاوز دشمن اعلام انزجار می‌کنند. در این میان وظیفه روشنفکران هم این است که هم‌سنگ و همراه با مردم باشند و در کنار مردم نسبت به کشورشان حساس باشند.